Industrijski šivaći stroj za ravno šivanje (šteperica), 1-igla, zrnčani bod, za lagane i srednje teške materijale, sa štedljivim (energy-saving) AC Servo motorom integriranim u glavu stroja (DirectDrive), upravljačka kutija (control box), panel za programiranje operacija i sklopka za uključivanje integrirano u glavu šivaćeg stroja (mechatronics "all-in-one" set).

Serijski opremljena s automatskim funkcijama: rezanje konca, povratni bod, elektromagnetski automatski podizač papučice, pozicija igle, odbacivač konca. Integrirana LED rasvjeta kojoj se jačina rasvjete može podesiti u 3 stupnja; štedi energiju i  smanjuje zamor očiju prilikom rada.

AC servo motor štedi i do 70% energije u usporedbi sa klasičnim elektro motorima.

Za više detalja i stanje skladišta te rok isporuke kontaktirajte naš prodajni tim.

Šivanol promet d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo garantirati apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima molimo Vas kontaktirajte nas na info@sivanol.hr ili u poslovnici Šivanol-a.

povezani artikli

Prijavi se i uštedi!

Primajte obavijesti o proizvodima, posebnim ponudama i druge informacije.