2-igle / 4-konca (overlock/endlerica) stroj za obamitanje i spajanje [vrsta šava tip 514], za lagane i srednje materijale, razmak igala 2 mm, ukupna širina obamitanja 4 mm, diferencijalni transport, transport zupcima (0,7-2), podizanje papučice 6mm, panel za programiranje ugrađen u glavu stroja, maksimalna brzina stroja 5.500 s.p.m., poboljšano centralno podmazivanje stroja. Kompletan šivaći stroj sa postoljem, daskom (upušteno-u ravnini sa stolom) i servo (energy-saving) motorom 220V.
Zahvaljujući integraciji svih elemenata stroj radi tiho i bez štetnih vibracija. AC servo motor štedi do 70% energije u odnosu na konvencionalne elektronske motore ili motore sa kvačilom.

Za više detalja i stanje skladišta te rok isporuke kontaktirajte naš prodajni tim.

Šivanol promet d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo garantirati apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima molimo Vas kontaktirajte nas na info@sivanol.hr ili u poslovnici Šivanol-a.

povezani artikli

Prijavi se i uštedi!

Primajte obavijesti o proizvodima, posebnim ponudama i druge informacije.