Industrijski šivaći stroj za ravno šivanje (šteperica), 1-igla, zrnčani bod, za lagane i srednje teške materijale, sa štedljivim (energy-saving) AC Servo motorom integriranim u glavu stroja, upravljačka kutija (control box), panel za programiranje operacija i sklopka za uključivanje integrirano u glavu šivaćeg stroja (mechatronics "all-in-one" set).

NOVI DIZAJN

DIRECT DRIVE

ŠTEDLJIVI AC SERVO MOTOR I UPRAVLJAČKA KUTIJA INTEGRIRANI U GLAVI STROJA

Serijski opremljena s mnoštvom automatskih funkcija. Integrirana LED rasvjeta kojoj se jačina rasvjete može podesiti u 3 stupnja štedi energiju i  smanjuje zamor očiju prilikom rada.

Zahvaljujući svim gore navedenim elementima stroj radi tiše i sa manje vibracija. AC servo motor štedi i do 70% energije u usporedbi sa klasičnim elektro motorima.

Tehničke specifikacije:
- za šivanje laganih i srednje teškim materijala
- voltaža 220-240V
- 550W AC servo motor
- 70% ušteda energije
- tih rad, smanjene vibracije
- mnoštvo automatskih funkcija
- LED rasvjeta
- maksimalna brzina šivanja 4000 okr/min
- dužina šava do 5 mm
- dizanje capice do 13 mm
- centralni sustav podmazivanja

Za ovaj stroj preporučujemo igle za šivanje GROZ BERCKERT sistem 134, sa odgovarajućom špicom (vrhom igle), ovisno o vrsti materijala.

Za više detalja i stanje skladišta te rok isporuke kontaktirajte naš prodajni tim. 

Šivanol promet d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo garantirati apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima molimo Vas kontaktirajte nas na info@sivanol.hr ili u poslovnici Šivanol-a.

Za više detalja i stanje skladišta te rok isporuke kontaktirajte naš prodajni tim.

Šivanol promet d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo garantirati apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima molimo Vas kontaktirajte nas na info@sivanol.hr ili u poslovnici Šivanol-a.

povezani artikli

Prijavi se i uštedi!

Primajte obavijesti o proizvodima, posebnim ponudama i druge informacije.