Univerzalni stol za glačanje s vakuumom, grijanom pločom stola i ugrađenim motorom, temperatura stola podesiva je putem termostata od 0° do 90°.

Ovaj stol za glačanje je komplet s: inox kotlom 2 lit., profesionalnim glačalom, motorom, silikonskom podlogom, nosačem kabla i crijeva (kuka) za paru i solenoid ventilom s regulatorom količine pare.

Napajanje: 220V

Radni pritisak izlazne pare: 2,5 Bar

Grijač kotla: 1000 W (suhi grijač)

Grijač glačala: 800 W

Grijač stola: 1200 W

Kapacitet kotla: 1,5 lit.

Težina neto: 46,5 kg.

 

Šivanol promet d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo garantirati apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima molimo Vas kontaktirajte nas na info@sivanol.hr ili u poslovnici Šivanol-a.

Za više detalja i stanje skladišta te rok isporuke kontaktirajte naš prodajni tim.

Šivanol promet d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo garantirati apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima molimo Vas kontaktirajte nas na info@sivanol.hr ili u poslovnici Šivanol-a.

povezani artikli

Prijavi se i uštedi!

Primajte obavijesti o proizvodima, posebnim ponudama i druge informacije.