Maestro je najsofisticiraniji programski paket za vezenje danas dostupanNapredne vektorske funkcije,poboljšane značajke automatizacije i specijalni efekti veza tvore najmoćniji alat za stvaranje prekrasanihdizajna.

Značajke

Napredna automatizacija (Auto Breakup, Auto Start/Stop, Auto Sequence)

• Vez za vjerniji prikaz krzna

• Cascade ispuna, Fractal ispuna, Wave ispuna, Spiral ispuna, Radial ispuna, Revolving kompleksna ispuna

• Automatsko preklapanje (Satin Lettering)

• E-Stitch Connection End Type

• Font Creator

• Vizualni razmak između slova

• Prilagođen vez uglova

• Promjenjiva gustoća boda

• Modifikacija kompleksne ispune

• Promjenjiva gustoća za Satin i Fill segmente

• Promjenjiva dužina boda za Run Stitch segmente

• Napredna Push/Pull kompenzacija

• Fill Gap

 

Dodatne opcije

Licenca za čitanje barkoda

Skenirajte barkod na random nalogu kako bi povećali transfer dizajna i smanjili mogučnost pogreške operatera. Potrebna je 1 LAN licenca i 1 licenca za čitanje barkoda za svaki stroj za strojno vezenje.

Elements

Ova značajka je novi način organiziranja niza segmenata u dizajn datoteku za jednostavno ponovnokorištenjeS tom značajkomVi ste u mogućnosti organizirati segmente iz dizajna u setoveučinkovitogradeći skup "mini-dizajna" koji se mogu jednostavnim odabirom i kopiranjem iznova koristiti.

Licenca za LAN spajanje

Pojednostavite proces proizvodnje slanjem dizajna izravno u stroj za vezenje. Potrebna je jedna licenca zasvaki stroj te dodatni hardver za potpuno postavljanje sustava.

Chenille Opcija

Uz Chenille opcijumožete aplicirati Lattice, Spiro, Moss ili Chain walk na bilo kojem segmentu i brzopretvoriti izvorni dizajn u kreativni Chenille vez. Uključuje 5 fontova: Chenille 2 Color Block, Chenille Script, Chenille Phoenix Script, Chenille Block i Chenille Full Block.

Chenille Lettering

Uz Chenille opcijumožete aplicirati Lattice, Spiro, Moss ili Chain walk na bilo kojem segmentu i brzopretvoriti izvorni dizajn u kreativni Chenille vezAutomatsko filtriranje uboda osigurava da su kutovi uboda uvijek manji od 60 stupnjeva za optimalan Chenille rad stroja.

Sequin paket

Izrada sequin dizajna nikada nije bila jednostavnijaJednostavno nacrtajte ili uvezite dizajn i pretvorite ga u školjkice. Alat za sequin omogućuje Vam digitalizaciju šljokica jednakom lakočom kao što digitalizirate i klasični dizajnUključuje Sequin Fill i alateSeqin fontove i opciju za promjenu boja šljokica..

CCS alat & CCS ispuna

Dodajte u dizajn do 8 različitih šljokica sa CCS značajkom (Color Change Sequin . promjena boje šljokica).Napravite dizajne sa šljokicama različitih boja, oblika i veličinatako da se preklapaju ili ih slažite jedne kraj drugih naizmjence kombinirajući jednostruke, dvostruke i preklapajuće šljokice ... kreativne mogućnosti su beskrajne!

Font Creator

Pretvori digitalizirana slova u font koji je spreman za korištenje u Pulse programu. Kontrola razmaka među slovima i poravnanja kako bi osigurali besprijekoran fontProširite kolekciju fontova svojim unikatima.

Head Grouping

Grupiranje glava je novi način izrade jako velikih dizajna strojnim vezom na određenim Tajima strojevima za strojno vezenje. Svaka od glava na stroju je dodijeljena program koji upravlja grupiranjem glava kako bi glave vrlo jednostavno vezle široke dizajne.

Lochrose

Lockrose je Tajimina ekskluzivna metoda strojnog vezenja svjetski poznatih Swarovski kristala na odjevni predmet. Svaki kristal polaže se na odjevni predmet, a zatim se ušiva te daje trajni rezultat.

Bridge Laser Cut

Stvaranje složenih dizajna u manje vremena i uz veću preciznost. Trebate li stvarno kompliciran prišivak,složene aplikacije u više bojaili mali natpis koji je nemoguće učiniti tradicionalnim vezomSEIT Laserski strojevi i opcija stroja s mostom za lasersko rezanje mogu učiniti sve.

Single Head Laser 5 Cutting Tool

Izrada aplikacija je vrlo jednostavna. Vezeni dizajn je prišiven strojem za vezenje a zatim laser izrezuje tkaninu aplikacije bez da utječe na podložnu tkaninu. Višeslojne aplikacije pouzdano i se režu upotrebom lasera. SHL5 laser uključuje autorun i split značajke.

TTF Converter

Konverter i manager za True Type Font je alat koji vam omogućuje da napravite svoje vlastite prilagođenefontove u font prilagođen za strojni vez a koji se može koristiti Pulse programu u alatima za fontove. datoteke koje se mogu koristiti u Tajima DG by Pulse teksta alataMožete stvoriti prilagođeni font od True Type fontova ili digitaliziranih datoteka za vezenje.

 

Preporučena specifikacija računala

Tajima DG15 by Pulse je 64 bitna aplikacija koja zahtjeva 64 bitne Windowse 10, 8.1, 8 ili Windows 7. 32-bitne operativne sisteme i starije vrste operativnih sistema kao što su Windows XP i Windows Vista aplikacija ne podržava.

Popis specifikacija koje računalo mora zadovoljavati kako bi pokretalo DG15.Povećanje RAM memorije i/ili brzine procesora poboljšava performanse izvođenja samog programa.

 

 • 3.0 GHz 64-bit Dual Core Processor
 • 64-bit Microsoft Windows® 10, 8.1, 8 or 7.  
 • 4 GB RAM
 • Minimalno 2 GB slobodnog prostora na tvrdom disku
 • Pristup internet kako bi mogli koristiti PulseCloud
 • Miš (za digitalizaciju je poželjan miš sa tri tipke)
 • Najmanje jedan Universal Serial Bus (USB) ulaz
 • LAN (Local Area Network) konekcija
 • Draw Fusion podržava samo 64 bitu verziju Corel Draw X7 (home i student verzije ne podržava)
 • Funkcija izvoza e-maila zahtjeva 64 bitni e-mail klijent
 • Spajanje na neke od starijih mašina za strojno vezenje kablom može zahtjevati serijski ulaz. Trebate imati dostupan serijski ulaz ili adapter USB u serijski ulaz.

Za više detalja i stanje skladišta te rok isporuke kontaktirajte naš prodajni tim.

Šivanol promet d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo garantirati apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima molimo Vas kontaktirajte nas na info@sivanol.hr ili u poslovnici Šivanol-a.

povezani artikli

Prijavi se i uštedi!

Primajte obavijesti o proizvodima, posebnim ponudama i druge informacije.