Tajima TMAR-KC je najnapredniji stroj za vezenje trenutno dostupan na tržištu.Visoka tehnološka učinkovitost prilikom proizvodnje stroja kombinirana sa ultimativnom kvalitetom materijala i naprednom elektronikom pružaju razinu kontrole kakva nikada prije nije viđena na stroju za strojno vezenje. Stroj se izrađuje u veličini od 2, 4, 6 i 8 radnih glava sa po 12 ili 15 boja po radnoj glavi.

 

Novo razvijena, digitalno kontrolirana stopica kojoj se na svakoj glavi zasebno može prilagoditi donja mrtva točka pritišće materijal određenom silom u određenom vremenskom periodu te on ne radi flip-flop pa je pucanje konca prilikom početka vezenja drastično smanjeno. Od tankih do debelih materijala, ovako kontrolirana stopica dozvoljava vezenje visoko preciznih motiva a smanjenjem dizanja materijala i do 60% sam vezeni motiv izgleda ljepše.

Za više detalja i stanje skladišta te rok isporuke kontaktirajte naš prodajni tim.

Šivanol promet d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo garantirati apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima molimo Vas kontaktirajte nas na info@sivanol.hr ili u poslovnici Šivanol-a.

povezani artikli

Prijavi se i uštedi!

Primajte obavijesti o proizvodima, posebnim ponudama i druge informacije.