Leđa jakni, deke, sportske torbe i ostali veći artikli nisu nikakav izazov za TFMX strojeve. Sa većim razmakom između radnih glava, veći artikli se stavljaju brže nego na standardnim modelima a samim time se povećava produktivnost.

Tajimina superiorna tehnologija nikada nije bila očitija nego sa TFMX serijom računalno upravljanog stroja. TFT LCD u boji veličine 6,5“ prikazuje poziciju igle u bilo kojem trenutku izrade dizajna, x i y koordinate, kodove stroja i još mnogo toga.  Standardna memorija od 2.000.000 uboda omogućava pohranu velikog broja programa. Pogon okvira je elektronski kontroliran pa je samim time bod precizniji i uredniji.

Jednostavan prijenos dizajna direktno na stroj za vezenje putem spajanja LAN-om. Informacije o bojama automatski se šalju na stroj zajedno sa programom.

Za više detalja i stanje skladišta te rok isporuke kontaktirajte naš prodajni tim.

Šivanol promet d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo garantirati apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima molimo Vas kontaktirajte nas na info@sivanol.hr ili u poslovnici Šivanol-a.

povezani artikli

Prijavi se i uštedi!

Primajte obavijesti o proizvodima, posebnim ponudama i druge informacije.